به پایگاه اطلاع رسانی مسجد قاسم ابن الحسن علیه السلام...ملاثانی... خوش آمدید مسجد قاسم ابن الحسن علیه السلام(ملاثانی)
مسجد قاسم ابن الحسن علیه السلام(ملاثانی)
 
با ذکر صلوات وارد شوید
با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود...! خواهرم حجابت . برادرم نگاهت گزارش تصویری مراسم جشن دهه مبارک فجر 4 حرف قشنگ (!) چند دقیقه ؟! حرمت نماز از نظر رسول خدا امام صادق (ع) آقا شرمنده ایم همسری که لقمه ای ... قانون سقوط... نحوه انجام سجده سهو ما کجای قرآنیم؟؟؟ شیطان کیست؟ انشا با موضوع نماز دانلود فیلتر شکن جدید محرم 1392 جملات کوتاه وزیبا در مورد محرم وامام حسین (ع) امام حسين عليه السلام از ديدگاه انديشوران جهان... اعمال دهه اول ماه ذی الحجه گزارش تصویری اردوی زیارتی سیاحتی مشهد مقدس 1392/6/20 دل عزراییل برای چه کسانی سوخته است؟ تصاویر جلسه هفتگی ختم و تفسیر قرآن کریم مورخ 1392/6/25 (جزء چهارم) داستان رابطه شیطان با نماز تصاویر جلسه هفتگی ختم و تفسیر قرآن کریم مورخ 1392/6/18 (جزء سوم) ماجرای امید بخش ترین آیه قرآن داستان کوتاه 2 تصاویر مراسم ترویج فرهنگ قرآنی مورخ 1392/5/28 جزء اول می گویند خدا همه جا حاضر است چرا رو به قبله باید نماز خواند؟ شبهای قدر رمضان 1392 به روایت تصویر  حکم وضو گرفتن قبل از وقت نماز علی (ع) در شب 19 رمضان چه اذکاری می گفتند؟ لیالی القدر آتش جهنم را 70بار آب زدند تا که شد گرمای دنیا گزارش تصویری مراسم ختم قرآن کریم در ماه مبارک رمضان حرفهای در گوشی با روزه داران خاطرات شیرین داستان کوتاه احادیثی در باره (عمر آدم) آقا حواست هست؟ چگونه خواب امام زمان (عج) را ببینم؟ سخن یک بزرگ آیت الله فاضل لنکرانی قصابی که گوشتش گوشت مسلمانان است +تصویر(18+) حکایت بهلول و خلیفه گزارش تصویری 2 هرگز... بشتابید ثبت نام شروع شد


قبله ی همه انبیاء از حضرت آدم و نوح و ابراهیم و اسماعیل (ع) همین خانه کعبه و مرکز ایمان به خدا بوده. پیمانی که در روز اَلَست خدا از اولاد آدم گرفت (که من پروردگار شما ‏و شما بندگان منید همه ذریه آدم گفتند: بلی) این پیمان را با حجرالاسود بدست ابراهیم خلیل در شریف ترین رکن خانه کعبه قرار داد تا هر که به پیمان خود (در عالم ذر) وفادار است او را استلام ‏کند و رو به خانه کعبه نماز کند و اطاعت خود را بروز دهد.

 

 

‏مقرر فرمود آنان که در مسجدالحرام حاضرند از هر طرف رو به خانه کعبه نماز کنند و آنان که در شهر مکه ساکنند از هر طرف رو به مسجدالحرام و هر که در هر جای عالم است رو به شهر مکه که حرم خدا و مرکز وحدت و همبستگی و پیوستگی است نماز و عبادت کند.

 

 

در دوره جاهلیت به عللی موقتاً قبله مسجد اقصی در بیت المقدس مقرر شد. ولی در سال 2 ‏هجرت رسول خدا طبق آیه 144 ‏سوره بقره قرآن مجدداً قبله همه خدا پرستان خانه کعبه مقرر شد یعنی همان نخستین. قبله و مرکز ایمان و خانه وحدت و اتحاد. تا فرزندان آدم بدون تشتّت عقیده و تفرقه یک قوم و امت واحد و یک هدف داشته باشند.

 

 

‏آنها که به شهر بیت المقدس و مسجد اقصی رفته اند دیده اند پیروان سه دین هر کدام به سوئی سجده می کنند این خود نمونه ایست از نفاق و ذلت و تفرقه هدف. خانه کعبه نشانه و هدف ‏یگانگی است تا همه یکدل و یک قول پیشروند.

 

 

نخستین عبادت سرای زمین ‏خود این کعبه دیر بنیان ما

 

سرای نخستین که ما بی دریغ ‏نگهبان او او نگهبان ما

سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 مرداد 1392برچسب:می گویند خدا همه جا حاضر است چرا رو به قبله باید نماز خواند؟, توسط محب اهل بیت

سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 مرداد 1392برچسب:چگونه نماز شب بخوانیم؟, توسط محب اهل بیت

 

حکم وضو گرفتن قبل از وقت نماز,وضو گرفتن,احکام وضو

  آنچه با استحمام حاصل می شود طهارت ظاهری است، اما علاوه بر طهارت ظاهری، یکی دیگر از شرایط نماز، تحصیل طهارت معنوی است که تنها از راه وضو و غسل بدست می آید و اگر استفاده از آب امکان پذیر نباشد، این طهارت معنوی و باطنی بوسیله تیممی که به جای وضو و یا غسل انجام می گیرد بدست می آید. (البته باید توجه داشت که نکته بیان شده به معنای آن نیست که صد در صد تیمم اثری در پاکیزگی ظاهری ندارد.)
در این مقاله در باب وضو سه پرسش مطرح کردیم که همراه با پاسخ تقدیم شما عزیزان می کنیم:
سوال: وضو گرفتن برای نماز، قبل از وقت نماز چه حکمی دارد؟ می‌توان با این وضو نماز خواند؟
فقها در این زمینه می‌گویند: اگر وقت نماز نزدیک است، می‌‌تواند به‌ عنوان آمادگی براى نماز وضو بگیرد، ولی اگر مدت زیادی به وقت نماز مانده است، می‌‌تواند به نیت قربت یا طهارت وضو بگیرد و در هر دو صورت می‌‌تواند با آن وضو نماز واجب یا مستحب را بخواند.(امام خمینی، توضیح المسائل(محشّی)، ج‌2، ص 798ـ صافى گلپایگانى، لطف‌الله، جامع الأحکام، ج‌1، ص 37)

سوال: فلسفه وضو و تیمم چیست؟
فلسفه وضو چیست؟ کسی که تازه استحمام کرده است و می داند که بدنش پاک است، و می خواهد بلافاصله بعد از آن نماز را بخواند چرا مجدد باید وضو بگیرد؟ می گویید اگر آب نیست تیمم کنید، چطور آب می تواند چرکی و کثیفی و نجاست را از بین ببرد؟
یکی از شرایط صحت نماز، طهارت ظاهری بدن از هر نوع آلودگی و نجاست ظاهری است و آنچه با استحمام حاصل می شود طهارت ظاهری از این آلودگی ها است، اما علاوه بر طهارت ظاهری، یکی دیگر از شرایط نماز، تحصیل طهارت معنوی است که تنها از راه وضوء و غسل بدست می آید و اگر استفاده از آب امکان پذیر نباشد،این طهارت معنوی و باطنی بوسیله تیممی که خدای متعال آنرا به جای وضوء یا غسل قرار داده است، بدست می آید .
البته باید توجه داشت که نکته بیان شده به معنای آن نیست که تیمم نقشی در پاکیزگی و آثار ظاهری ندارد. امروزه ثابت شده است که خاک اثر پاک کنندگی دارد و از این نکته سرّ این حکم الهی دانسته می شود که چرا در بعضی موارد باید ظرف نجس را سه یا هفت مرتبه خاک مالی کرد.
خداوند متعال پس از آنکه بعضی از اسباب پدید آمدن آلودگی های روحی و باطنی را بیان فرموده است، راه از بین بردن این آلودگی ها را بیان کرده، که اگر از عواملی است که با وضوء مشکل برطرف می گردد مانند آنچه که در رساله ها آمده مثل : خوابیدن، دستشویی کردن و غیره باید وضوء بگیرید و اگر از عواملی است که با غسل برطرف می گردد باید غسل کنید. سپس می فرماید که اگر استفاده از آب برای شما مقدور نبود به وسیله خاک پاک تیممّ کنید. آنگاه به حکمت آن می پردازد که « ولیطهّرکم ..... » تا پاکیزه گردید. (مائده 5 – 6)
با نگاه به ظاهر آیه می توان متوجه شد که مراد خداوند از طهارت، اعم از پاکی ظاهری و معنوی است؛ زیرا پاکیزگی طبی و بهداشتی (پاکی ظاهری) گرچه شستشوی با آب را شامل می‌شود، اما شاید نتوان اثر پاکیزگی بهداشتی خاک مال کردن دست و صورت را اثبات کرد اما در این که از آثار او طهارت معنوی است، شکی نیست و این طهارت معنوی از آثار تیمم نیست بلکه در حالات دیگر نیز وجود دارد مخصوصا آنجا که بر خاک سجده کند و از این روست که سجده را بهترین حالت نماز شمرده اند، و برترین اذکار را نیز مختص به آن دانسته اند؛ زیرا سجده حالتی است که انسان به خاک می‌افتد، آدمی هر چه پایین تر رود عظمت خداوند را بهتر ادراک می‌کند، انسان در حالت رکوع به همان اندازه که خود را می‌شکند خداوند را ادراک می‌نماید، و ذکر مناسب با این حالت همان تسبیح و ستایش خداوند به بزرگی و عظمت است که عبارت از ذکر شریف «سبحان ربی العظیم و بحمده» است.
به هر حال باید توجه داشت که برطرف شدن آلودگی های روحی و تحصیل طهارت معنوی امری است که خداوند متعال رسیدن به آن را از راههای خاصی معین کرده است و آگاه ترین کس به این امور خداوند است، در نتیجه او می داند که آیا آلودگی های روحی با آب فراوان برطرف می شود یا با آب کم ، و یا اینکه با آب حاصل می گردد یا با خاک.
از طرفی کسی که می خواهد به خداوند نزدیک شود باید هر عملی را با همان کیفیّتی که مورد پسند اوست به انجام برساند.
سوال: آثار دنیایی وضو چیست؟
آیا وضو دارای اثرهای خوب دنیوی است؟ لطفاً بیان فرمایید.
 وضو در کنار آثار متعدد و بزرگ اخروی، آثاری نیز در امور دنیایی انسان‌ها دارد که عبارت‌اند از:
1. سلامتی جسم؛ در حدیثی پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) خطاب به امام علی (علیه السلام) می‌فرماید: «وضو گرفتن قبل و بعد از غذا خوردن باعث شفای جسم و رفع بیماری‌های آن است»
2. برطرف کننده فقر و افزایش روزی؛ امام صادق (علیه السلام) فرمود: «وضو گرفتن قبل و بعد از خوردن غذا، فقر را برطرف کرده و رزق و روزی را زیاد می‌کند». (الکافی، ج 6، ص 290، ح 2 و 5)
3. زیاد شدن خیر خانه؛ این مورد که اعم از مورد قبلی است.
در روایتی از امام صادق امام صادق (علیه السلام) نقل شده است: «هر کس دوست دارد که خیر خانه‌اش (که هم شامل مال و اموال و هم فرزند و امور معنوی خانواده) زیاد شود، هنگام آماده شدن غذا وضو بگیرد». (المحاسن، ج 2، ص 424)
4. برطرف شدن ناراحتی؛ یکی دیگر از آثار وضو گرفتن بعد از غذا، برطرف شدن هم و غم است. از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در باب وضو نقل شده است: «وضوی بعد از غذا همّ و غم را برطرف می‌کند». (الکافی، ج 6، ص 290)
گفتنی است؛ آثاری که برای عمل نیک و یا بد در آیات و روایات بیان شده است؛ از یک نگاه اخروی‌اند و از نگاهی دیگر دنیوی؛ یعنی این‌گونه نیست که آثار دنیوی آن بی‌ارتباط با آثار اخروی باشند؛ مانند سلامتی جسم که در وضو به اندازه‌ی خود اثرگذار است؛ چرا که برای عبادت و بندگی خداوند و داشتن آخرتی نیکو سلامت جسم به اندازه خود تأثیر دارد؛ بنابر این، آثار دنیوی به نوعی به آثار اخروی بر می‌گردند؛ به علاوه، خیلی از آثار به ضمیمه‌ی اعمال نیک دیگر اثر بخش‌اند.

منابع:
islamquest.net

tebyan.net

الکافی، ج 6
توضیح المسائل امام خمینی (ره)

سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 مرداد 1392برچسب: حکم وضو گرفتن قبل از وقت نماز , توسط محب اهل بیت
(ضربت خوردن و شهادت حضرت علی (ع

 

خدا با اسم اعظم یا علی گفت

ملک در اولین دم یا علی گفت

محمد{ص} در شب معراج به قصد قرب اعظم یا علی گفت

مگر خیبر ز جایش کنده میشد گمان آنجا علی هم یا علی گفت

علی را ضربتی کاری نمی کرد یقین آنجا ابن ملجم هم یا علی گفت

http://s4.picofile.com/file/7772707739/%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B9%D9%84%DB%8C5.gif

 

سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 مرداد 1392برچسب:, توسط محب اهل بیت

اذکاری که در شب 19 ماه مبارک رمضان، زیاد بر لبان مبارک امام علی (ع) جاری بود، به قرار زیر است:

 

sher shab ghadr yasgroup.ir  اشعار شهادت حضرت علی (ع) و شب قدر   سری 1

 

1. ذکر استرجاع "انّا لله و إنّا إلیه راجعون".

2. ذکر حوقله: "لا حول و لا قوّة الّا بالله العلی العظیم".

3. ذکر استغفار: "أستغفر الله ربی و أتوب إلیه".

4. ذکر صلوات: "اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد".

5. ذکر، "اللّهم بارک لی فی الموت".

البته حضرت (ع) علاوه بر اذکار، نمازشب را در آن شب در منزل دخترش ام کلثوم خواندند و همین طور سوره یس هم تلاوت می کردند

 

سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط محب اهل بیت
v96t5qrq8y9yx8p72mgm.jpg?1344834269

شب قدر، شب شناخت قدر خویش است!
***

***

***
شب قدر، شبی که باید به یاد روی محبوب عزیز، آن یار پنهان رخسار، با دردمندی های عاشقانه نالید و دیدار او را از خدای طلبید.
***
شب قدر، شبی که شیاطین در بند اسارتند و آدمیان ایمن از آنها.
***
شبی که در آن خطاب می آید: کجایند جوانمردان شب خیز که در آرزوی دیدار، بی خواب و بی آرام بوده اند و در راه عشق شربت بلا نوشیده اند، تا خستگی ایشان را مرهم گذاریم و اندر این شب قدر ایشان را با قدر و منزلت گردانیم؛ که امشب، شب نوازش بندگان است و وقت توبه گنهکاران.
***
شبی است که «لیلة البراتش» خوانند:
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند
و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شب قدر که این تازه براتم دادند
***
شب قدر، فصل نزول آیات رحمانی بر بوستان جان های روحانی است.
***
شب قدر، گاه رویش جوانه های الغوث الغوث بر عرصه لب های تائب است.
***
شب قدر، بهترین منزلگاه نیایش گران سرسپرده به مهر حق است.
***
شب قدر، وقت شناخت قدر خویش است.
***
شب قدر، بهترین گاه آرایش صحیفه دل مؤمنان به زیور ذکر خداست.
***
شب قدر، بزرگ ترین میدان گاه سبقت گرفتن اولاد آدم در خیرات است.
***
شب قدر، آوای ایمان را در گوش جان انسان ها ترنم می کند.
***
شب قدر، فاصله مُلک و ملکوت را به حداقل ممکن می رساند.
***

***

***
آی فقیران غنی، کجایید که شبهای قدر آمده است؟!
سامانه پیامکی مسجد قاسم بن الحسن ع 30008940611161

برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ شنبه 5 مرداد 1392برچسب:, توسط محب اهل بیت